За нас

Ние от бебешки магазин "Калинка" вярваме, че храненето на бебето с възможно най-висок клас продукти му дава най-добрият старт в живота! Ние осигуряваме за Вас и най-малките калинки максимално широк избор на продукти, които са полезни и балансирани.

За нас е най-важно продуктите да достигат до Вас максимално бързо, с най-малко усилия от Ваша страна, за да може да се насладите пълноценно на времето с Вашите слънца.

Също така сме взели всички противоепидемични мерки, за да сте сигурни, че продуктите се съхраняват и се опаковат в една безопасна за здравето среда.

При нас може да откриете голямо разнообразие от различните категории продукти: Храни, Напитки, Уреди за хранене на бебето, Козметика за бебето, Хигиенни материали, Играчки за най-малките.

В нашия магазин ще намерите марки, които да се утвърдили в годините като номер 1 на пазара за детски храни. Също така залагаме и на иновативни, както и голям набор от био артикули, които са малко познати на българския пазар, но широко разпространени в чужбина и харесвани и от малки, и от големи.


За нас кърмата е най-важна за развитието на бебето от раждането му! Когато по причини независещи от човек, кърменето е невъзможна опция, при нас може да намерите най-близките до кърмата, адаптирани млека, които са нейни пълноценни заместители.

Ние сме с Вас от раждането на Вашите съкровища, през целия период на захранване и навлизане в храненето на големите хора.

За всичко, което Ви интересува, ако имате належащи въпроси, искате просто да си поговорим, ако има продукти, които не виждате, но ползвате и искате да се включат в онлайн магазина ни, не се притеснявайте да ни потърсите на телефон 0886842298 или на e-mail: office@kalinka.bg или в нашата страница във Facebook.