Aptamil HA 1 , (Proexpert) 400g

  • Марка: Aptamil

Aptamil® H.A. 1 мляко за кърмачета, от раждането до 6-месечна възраст

  • частично хидролизиран белтък

НАШАТА УНИКАЛНА ЕКСПЕРТИЗА NUTRICIA има над 120-годишен опит в храненето в ранните етапи на живота и е пионер в изследванията в продължение на 40 години с нашия ентусиазиран екип от над 500 учени и експерти.
Изследванията ни позволиха да разработим нашето мляко за кърмачета Aptamil® H.A. 1 със специално пригоден състав за хранене на Вашето бебе в добро здравословно състояние и да намалява риска от развитие на алергия към белтъка на кравето мляко.
Aptamil® H.A. 1 не е подходящ за диетотерапия при изявена и диагностицирана алергия. Млякото е разработено специално за подпомагане формирането на зравословното начало в ранните етапи на развитие (от раждането до 6-месечна възраст).
Нашето мляко за кърмачета Aptamil® H.A. 1 с Pronutra® съдържа нашата комбинация от подбрани съставки scGOS/lcFOS, витамини А, С и D, както и желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (DHA*/AA). Съдържа и частично хидролизиран суроватъчен белтък. *Съдържа DHA, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачета.

Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетата
Aptamil® H.A. 1 трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Aptamil® H.A. 1 е подходящо като единствен източник на хранене на кърмачето до 6-месечна възраст, когато не се кърми. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст, по препоръка Вашия лекар или друг здравен специалист, постепенно въведете подходящи за захранване храни.

Характеристики +
Видове адаптирано мляко
Адаптирано мляко за кърмачета, HA Адаптирано хипоалергенно мляко
Месеци
0м+