Aptamil HA 2 6м+ (Proexpert) 400g

  • Марка: Aptamil

Aptamil® H.A. 2 преходно мляко за кърмачета, след 6-месечна възраст

  • частично хидролизиран белтък

NUTRICIA има над 120-годишен опит в храненето в ранните етапи на живота и е пионер в изследванията в продължение на 40 години с нашия ентусиазиран екип от над 500 учени и експерти.
Изследванията ни позволиха да разработим нашето мляко Aptamil® H.A. 2, в което се съдържат частнично хидролизирани белтъци и е пригодено за хранене на Вашето бебе в добро здравословно състояние като продължение след H.A. 1.
Aptamil® H.A. 2 не е подходящ за диетотерапия при изявена и диагностицирана алергия.
Млякото е разработено специално за подпомагане формирането на зравословното начало в ранните етапи на развитие (от 6 – 12-месечна възраст).

Нашето преходно мляко за кърмачета Aptamil® H.A. 2 с Pronutra® съдържа комбинацията ни от подбрани съставки scGOS/lcFOS, витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (DHA*/AA). То също така е специално разработено да намалява риска от развитие на алергия към белтъка на кравето мляко на Вашето бебе. Съдържа и частично хидролизиран суроватъчен белтък.
*както се изисква от законодателството.

Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетата Aptamil® H.A. 2 трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Aptamil® H.A. 2 не е подходящ като заместител на кърмата за хранене на кърмачето след раждането до 6-месечна възраст. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. Aptamil® H.A. 2 е подходящо за кърмачета над 6-месечна възраст, които не се кърмят, и се препоръчва да е само част от тяхното балансирано и все по-разнообразяващо се хранене. След 6-месечна възраст, по препоръка Вашия лекар или друг здравен специалист, постепенно въведете подходящи за захранване храни, съобразно индивидуалните и специфични за всяко конкретно кърмаче потребности за растеж и развитие.

Характеристики +
Видове адаптирано мляко
Адаптирано мляко за кърмачета, HA Адаптирано хипоалергенно мляко, Специални млека
Месеци
6м+