Aptamil КОМФОРТ 2 - 6-12м, 400g

Aptamil® Comfort 2 за кърмачета след 6-месечна възраст

ХРАНА ЗА СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ За диетотерапия при КОЛИКИ и ЗАПЕК
Тази храна трябва да се използва само под медицинско наблюдение.

  • Бета-палмитат
  • GOS/FOS
  • Частично хидролизиран суроватъчен белтък

НАШАТА УНИКАЛНА ЕКСПЕРТИЗА
NUTRICIA има над 120-годишен опит в храненето в ранните етапи на живота и е пионер в изследванията в продължение на 40 години с нашия ентусиазиран екип от над 500 учени и експерти. 40 години изследвания в областта на чревното здраве
Изследванията ни позволиха да разработим нашето патентовано мляко Aptamil® Comfort 2 със специфично адаптиран състав за задоволяване на хранителните потребности на кърмачета с колики и/или запек.

Aptamil® Comfort 2 – храна за специални медицински цели

Нашата уникална комбинация от съставки:

  • Бета-палмитат
  • GOS/FOS – нашата уникална смес галакто- и фрукто-олигозахариди
  • Частично хидролизиран суроватъчен белтък

Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетата

Aptamil® Comfort 2 трябва да се използва само под медицинско наблюдение на лекар. Това мляко е подходящо за употреба за хранене, съгласно лекарското предписание, на кърмачето след 6-месечна възраст, когато не се кърми. Не е подходящ заместител на кърмата за хранене на кърмачето след раждането до 6-месечна възраст. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст, по препоръка Вашия лекар, постепенно въведете подходящи за захранване храни, съобразно индивидуалните и специфични за всяко конкретно кърмаче потребности за растеж и развитие, като млякото е част от неговото балансирано и все по-разнообразяващо се хранене.

​​

Характеристики +
Видове адаптирано мляко
Адаптирано мляко за кърмачета, Специални млека
Месеци
6м+