Aptamil Lactose Free 0м+ 400гр.

  • Марка: Aptamil

Aptamil® LACTOSE FREE мляко за кърмачета, от раждането
Не е подходящо за кърмачета с галактоземия

  • Без лактоза
  • DHA*

* Съдържа DHA*, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачета

 

НАШАТА УНИКАЛНА ЕКСПЕРТИЗА
NUTRICIA има над 120-годишен опит в храненето в ранните етапи на живота и е пионер в изследванията в продължение на 40 години с нашия ентусиазиран екип от над 500 учени и експерти.
Изследванията ни позволиха да разработим нашето мляко за кърмачета Aptamil® Lactose Free без лактоза със специално пригоден състав при самостоятелен прием да задоволява напълно хранителните потребности на бебето Ви в добро здравословно състояние в ранния етап на развитие (от раждането до 6-ия месец) до въвеждането на подходящо допълнително хранене.
Нашата уникална комбинация от съставки: без лактоза, с DHA*
*Съдържа DHA, както се изисква от законодателството за всички храни за кърмачета. Aptamil® Lactose Free не е подходящ за кърмачета с галактоземия или алергия към белтъка на кравето мляко.

Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетата
Aptamil® Lactose Free трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето. Aptamil® Lactose Free - мляко без лактоза, е подходящо като единствен източник на хранене на кърмачето до 6-месечна възраст, в случаите когато не се кърми. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст, по препоръка Вашия лекар или друг здравен специалист, постепенно въведете подходящи за захранване храни.

 

Характеристики +
Видове адаптирано мляко
Адаптирано мляко за кърмачета, HA Адаптирано хипоалергенно мляко, Специални млека
Месеци
0м+