MEDELA Комплект City Style - чанта за помпа, хладилна чанта, 4 шишета, охладител за хладилна чанта

  • Марка: Medela
  • Кат. номер:200.0625

Medela CityStyle е комплект за охлаждане включващ стилна и атрактивна чанта за транспортиране и съхранение на  бутилки и 4 броя бутилки. Чантата е идеална за съхранение на кърма, бебешка храна или течности, предпазвайки ги от разваляне. Чантата на Medela ® City Style ™ е красива  и атрактивна и може да се използва както за транспортиране на помпите на кърма на Медела, така и за храна и мляко, запазвайки ги студени и годни за употреба за по-дълго време. Този комплект е идеално решение за активни и работещи майки, тъй като може да бъде използван дълго след като майката спре да кърми. Чантата е снабдена с охлаждащи панели, които запазват храната хладна за около час, нужно е само да поставите панелите за една нощ във фризера. А в допълнителната преграда, специално създадена за помпи за кърма Swing, Хармони или Mini Electric  майката може да носи винаги в себе си своята помпа за кърма.

CityStyle е предназначен за активните и работещи майки осигурявайки им модерено решение за съхраняване на мляко за по-дълго време през деня.

Чанта може да се използва за други цели, когато вече не е необходима за пренасяне на бутилки, оборудване и т.н.

В комплекта са включени и 4 пластмасови бутилки за съхранение на мляко, а охладителят позволява те да могат да бъдат съхранявани в продължение на няколко часа.

Този комплект е идеален и за пикници, по-продължителни излизания навън, посещения при роднини или просто за разходки.

Класически, ретро дизайн, който прави външния вид на чантата изключително стилен.

Специално изработени джобчета, за да се поберат освен бутилките от комплекта и други стандартни бутилки.

Панели за охлаждане.

В чантата може да се съхранява общо 600 мл мляко.