ЧАША СЪС СЛАМКА 9м+ 200мл - МОМЧЕ

  • Кат. номер:00A.0520.001

НЕРАЗЛИВАЩА СЕ / ДРЪЖКИ / КАПАЧЕ ЦВЯТ: СИНЯ

Здравословно орално развитие*
Клапан против изтичане за предотвратяване на разливания

· Чаша със сламка Bendy
· 200 мл/7 унции
· 9 м +

По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глътка!
По-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността като позволява детето да пие в естествено положение.

Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливане!
Сламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.

Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)
Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява. Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.

Съвместима със шишета и чаши Philips Avent
Чашата със сламка Philips Avent Bendy е съвместима с гамата бутилки Philips Avent Natural и Classic+ (без стъклените бутилки), както и с нашата пълна гама от чаши (с изключение на чашата за възрастни). Нашата пълна гама е създадена в помощ на вас и вашите деца във всяка една крачка от прехода към самостоятелно пиене.

Здравословно орално развитие
Чашата със сламка Philips Avent Bendy спомага за здравословно орално развитие и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.
*Разработена с експерти.

Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете
Ключова стъпка от развитието на детето е да се научи да пие самостоятелно. Philips подкрепя опитите на детето за преминаване към самостоятелно пиене, като му помага за лесен преход от гърда или шише към отворена чаша. С помощта на специалисти по здравни грижи следва развитието на детето и стимулира неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене. 

Ергономични дръжки и мека сламка – идеална за малки деца
Вградените дръжки на чашата са ергономично проектирани като улесняват хващането на чашата от малки ръце. Меката гъвкава сламка е нежна към венците,а леката и малка на размер чаша е идеална за първи глътки със сламка

Характеристики +
Възраст
9м+