ДВОЙНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА COMFORT

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер:00A.0539.002

1 БР. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР, 2 БР. ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ С 2 УПЛЪТНИТЕЛЯ, 2 ОСНОВИ/КАПАК ЗА ФУНИЯТА ПРИ ПРЕНАСЯНЕ/ПЪТУВАНЕ, 2 ШИШЕТА PHILIPS AVENT NATURAL 125МЛ, 2 БИБЕРОНА ЗА НОВОРОДЕНО NATURAL 0М+, 2 ЗАПЕЧАТВАЩИ ДИСКА, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА, УДОБНА ЧАНТА ЗА ПРЕНАСЯНЕ

Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

√ По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с новата помпа Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.

√ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране естествения приток на кърма – емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата.

√ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.

√ Избор от лесни настройки – предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане.

 Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете гърди е доказано по-ефективно и може дори да спомогне да произвеждате повече кърма.

Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.

Съдържание: 1 бр. Електрически мотор, 2 бр. Помпа за изцеждане с 2 уплътнителя, 2 основи/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 2 Шишета Philips AVENT Natural 125мл, 2 Биберона за новородено Natural 0м+, 2 запечатващи диска,  Инструкция за употреба, Удобна чанта за пренасяне