ЕДИНИЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА COMFORT

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер:00A.0425.003

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА / 1БР. КАПАК ЗА СТЕРИЛНО ПРЕНАСЯНЕ / 1БР. ШИШЕ NATURAL 125МЛ С БИБЕРОН NATURAL ЗА НОВОРОДЕНО С 1 ДУПКА 0М+ / 1БР. РЕЗЕРВНА ДИАФРАГМА / 1БР. ЗАПЕЧАТВАЩ ДИСК / 4БР. ЕДНОКРАТНИ ПОДПЛЪНКИ

 

Повече комфорт и естествено изцеждане на повече кърма!
Когато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате удобно, без необходимост от навеждате и просто оставяте мекия масажиращ уплътнител нежно да стимулира потока на кърмата.

F400034927-FIL-global-001 F400047330-FIL-global-001

По-удобна позиция за изцеждане, благодарение на уникалния дизайн. 


Помпата има уникален дизайн, който позволява кърмата да се стича директно в шишето, дори когато не сте наведени напред. Това позволява по-удобна позиция на седене, докато изцеждате. Отпускането по време на изцеждане помага за по-лесния поток на кърмата.

Предлага нежен стимулиращ режим и 3 настройки за изцеждане.

При включване на помпата автоматично започва режим на нежна стимулация на притока на кърма. След това можете да изберете най-удобната за Вас между 3 настройки за изцеждане 
(различна бързина на помпене и дълбочина на вакуума).
F400041466-FIL-global-001 F400041467-FIL-global-001

Мекият масажиращ уплътнител вече има нова "кадифена" повърхност, която дава на кожата усещане за топлина. По време на помпене, уплътнителят имитира естественото бебешко сучене като стимулира притока на кърма.
Създаден така, че да приляга удобно на повечето майки.
В комплекта са включени шише и биберон за хранене Natural.

Широкият биберон, наподобяващ формата на гърдата, подпомага естественото засукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.
F400047332-FIL-global-001 F400047411-FIL-global-001
Kомпактният дизайн на помпата права хващането и поставянето й на гърдата изключително лесно.
Малката и лека електрическа част може да се постави на удобно близко място, за да имате пълен контрол при изцеждане.
За допълнително удобство при пренасяне и прибиране, тръбичката за вакуум се навива на основата на електрическата част. Възможност за работа с батерии. 
Лесно почистване и интуитивно сглобяване с малко на брой части.

Лесно напасване за интуитивно сглобяване на частите. Малкият брой части помага за лесното почистване. Кърмата Ви никога няма да се докосне до тръбичката за вакуум. За всички части, с изключение на електрическите, е безопасно миенето в миялна машина и стерилизация.
F400047517-FIL-global-001 Удобна комбинация с други продукти от гамата на Philips AVENT

Шишета за хранене и контейнерите за съхранение на кърма VIA. 
   
Електрическата помпа е идеална за майки, които изцеждат кърма често и за тях е важно да работят с помпата без усилие, само с един бутон. Моторът на електрическото тяло е с обновен и още по-тих режим на работа като по този начин осигурява допълнителен комфорт на майката.

Съдържание: Помпа за изцеждане с уплътнител, който е с венчелистчета, 1 основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 1 Шише Philips AVENT Natural 125 мл , 1 Биберон за новородено Natural 0м+,  1 запечатващ диск,  Инструкция за употреба