ХИГИЕНЕН КОШ ЗА ПАМПЕРСИ SIMPLEE - РОЗОВ

  • Марка: Tommee Tippee
  • Кат. номер:TT.0160

Съдържание: • 1 х Хигиенен кош за памперси Simplee + касета - розов Кошът побира до 18 пелени наведнъж (размер 1)

Хигиенният кош за памперси Sangenic предлага хигиеничен и чист начин за изхвърляне на използваните памперси (еднократни пелени). Иновативният многослоен антибактериален филм продължава да убива микробите дори във вече опакованата пелена – давайки непобедима продължителна хигиенна защита 

Антибактериалният филм Biomaster® дава изключителен контрол на миризмата

Употреба на уреда

A.        Подготовка

1.Внимателно издърпайте стърчащата част от найлона от касетата. С помощта на тази част, извадете малко количество найлон по цялата окръжност на касетата. Съберете найлона и издърпайте достатъчно количество, което да завържете на възел.
2. Натиснете възела надолу през касетата и вътре в уреда.
3. A. Поставете касетата в долната част от уреда, като съпоставите маркерите. B. Прокарайте найлона през клапата и издърпайте 30 см. 
4. Подравнете предната страна на горната част с предната страна на основата. 
5. След това подравнете бутона с отвора за бутона отзад. 
6. Натиснете напред и назад, докато бутонът щракне на мястото си, като се уверите, че предните щипки на основата за заключени с горната част.   


B.        Употреба

1. Вдигнете капака. 
2. A. Натиснете сгънатия памперс надолу през касетата, докато стигнете дъното на торбичката.Това е много важно, за да се затвори добре.B. Уверете се, че клапанът се е затворил. 
3. След това затворете капака.


C.        Изпразване на контейнера

1. Натиснете бутона, за да свалите горната част. 
2. Издърпайте допълнително количество найлон, за да отрежете.
3. Използвайте острие, за да отрежете найлона. 
4. Завържете на възел и кошът е готов за изпразване в боклука. Поставете обратно горната част върху основата, завържете възел в дъното и отново сте готови да ползвате.


       D.           ВНИМАНИЕ! Никога не огъвайте клапана на повече от 90°, защото може да се счупи.

Грижи за продукта

За да запазите контейнера свеж, препоръчваме редовна употреба на ароматизатор или измиване отвреме навреме с топла сапунена вода.

Смяна на касетата

Внимателно издърпайте стърчащата част от найлона от касетата. С помощта на тази част, извадете малко количество найлон по цялата окръжност на касетата. Съберете найлона и издърпайте достатъчно количество, което да завържете на възел. Натиснете възела надолу през касетата и вътре в уреда. Готово е за използване.