КОМПЛЕКТ; ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА COMFORT + ШИШЕТА NATURAL + VIA

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер:00A.0549.001

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ, 1 ШИШЕ NATURAL 125МЛ , 1 БИБЕРОН ЗА НОВОРОДЕНО NATURAL 0М+, 1 БР. ШИШЕ NATURAL 260МЛ, 1 БР. БИБЕРОН SLOW NATURAL 1M+, 10 БР. КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 180 ML, 10 БР. КАПАЧКИ ЗА КОНТЕЙНЕРИ, 2 БР. ДНЕВНИ ПОДПЛЪНКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, 2 БР. НОЩНИ ПОДПЛЪНКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, 2 БР. АДАПТОР ЗА КОНТЕЙНЕРИ, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА

Повече комфорт и естествено изцеждане на повече кърма!
Когато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате удобно, без необходимост от навеждате и просто оставяте мекия масажиращ уплътнител нежно да стимулира потока на кърмата.

√ По-удобна позиция за изцеждане, благодарение на уникалния дизайн, който позволява кърмата да се стича директно в шишето, дори когато не сте наведени напред. Това позволява по-удобна позиция на седене, докато изцеждате. Отпускането по време на изцеждане помага за по-лесния поток на кърмата.

√ Предлага нежен стимулиращ режим и 3 настройки за изцеждане.
При включване на помпата автоматично започва режим на нежна стимулация на притока на кърма. След това можете да изберете най-удобната за Вас между 3 настройки за изцеждане (различна бързина на помпене и дълбочина на вакуума).

√ Мекият масажиращ уплътнител вече има нова "кадифена" повърхност, която дава на кожата усещане за топлина. По време на помпене, уплътнителят имитира естественото бебешко сучене като стимулира притока на кърма. Създаден така, че да приляга удобно на повечето майки.

√ В комплекта са включени шишета и биберон за хранене Natural и контейнери за съхранение на кърма VIA.
Широкият биберон, наподобяващ формата на гърдата, подпомага естественото засукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.
Удобните контейнери Ви позволяват директно изцеждане за лесно съхранение на кърмата за по-късно.

√ Kомпактният дизайн на помпата права хващането и поставянето й на гърдата изключително лесно.
Малката и лека електрическа част може да се постави на удобно близко място, за да имате пълен контрол при изцеждане.
За допълнително удобство при пренасяне и прибиране, тръбичката за вакуум се навива на основата на електрическата част. Възможност за работа с батерии.

√ Лесно почистване и интуитивно сглобяване с малко на брой части.
Лесно напасване за интуитивно сглобяване на частите. Малкият брой части помага за лесното почистване. Кърмата Ви никога няма да се докосне до тръбичката за вакуум. За всички части, с изключение на електрическите, е безопасно миенето в миялна машина и стерилизация.

Електрическата помпа е идеална за майки, които изцеждат кърма често и за тях е важно да работят с помпата без усилие, само с един бутон. Моторът на електрическото тяло е с обновен и още по-тих режим на работа като по този начин осигурява допълнителен комфорт на майката.

Съдържание:
1бр. Електрическа Помпа за изцеждане на кърма Comfort 
1бр. Шише за хранене Natural 125мл
1бр. Биберон за новородено Natural 0м+
1бр. Шише за хранене Natural 260мл
1бр. Биберон Slow Natural 1m+
10бр. Контейнери за съхранение на кърма VIA 180 ml
10бр. Капачки за контейнери
2бр. дневни Подплънки за еднократна употреба
2бр. нощни Подплънки за еднократна употреба
2бр. Адаптор за контейнери