КОМПЛЕКТ; МЕХАНИЧНА ПОМПА COMFORT + ШИШЕТА NATURAL + VIA

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер:00A.0548.001

ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ С УПЛЪТНИТЕЛ, 1 ОСНОВА/КАПАК ЗА ФУНИЯТА ПРИ ПРЕНАСЯНЕ/ПЪТУВАНЕ, 1 ШИШЕ NATURAL 125МЛ , 1 БИБЕРОН ЗА НОВОРОДЕНО NATURAL 0М+, 1 БР. ШИШЕ NATURAL 260МЛ, 1 БР. БИБЕРОН SLOW NATURAL 1M+, 10 БР. КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 180 ML, 10 БР. КАПАЧКИ ЗА КОНТЕЙНЕРИ, 2 БР. ДНЕВНИ ПОДПЛЪНКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, 2 БР. НОЩНИ ПОДПЛЪНКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, 2 БР. АДАПТОР ЗА КОНТЕЙНЕРИ, ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА

КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ.

Mеханична помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

√ Заемете по-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с помпа за изцеждане Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.
√ Мек и топъл масажиращ уплътнител за стимулиране – Емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата.
√ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.
√ Удобно съхранение на изцедената кърма – Включените в комплекта контейнери и адаптори Ви позволяват да изцедите кърмата директно в контейнера и да я приберете в хладилника за по-късно.

Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.

Съдържание
1бр. Помпа за изцеждане с уплътнител
1бр. основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване
1бр. Шише Natural 125мл
1бр. Биберон за новородено Natural 0м+
1бр. Шише Natural 260мл
1бр. Биберон Slow Natural 1m+
10бр. Контейнери за съхранение 180 ml
10бр. Капачки за контейнери
2бр. дневни Подплънки за еднократна употреба
2бр. нощни Подплънки за еднократна употреба
2 бр. Адаптор за контейнери