Ново! Aptamil AR 1, 400гр

  • Марка: Aptamil

Aptamil® AR 1 за кърмачета, от раждането до 6-месечна възраст

ХРАНА ЗА СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ
За диетотерапия при РЕГУРГИТАЦИИ
Патентована формула от следващо поколение

  • Сгъстена формула
  • С клей от рожкови (LBG)
Тази храна трябва да се използва само под медицинско наблюдение.

 

НАШАТА УНИКАЛНА ЕКСПЕРТИЗА
NUTRICIA има над 120-годишен опит в храненето в ранните етапи на живота и е пионер в изследванията в продължение на 40 години с нашия ентусиазиран екип от над 500 учени и експерти.

40 години изследвания в областта на чревното здраве

Бебетата често „връщат“ малки количества от млякото след хранене (обичайна проява на физиологична регургитация). Някои бебета може да страдат от по-чести регургитации понякога. Изследванията ни позволиха да разработим нашето патентовано мляко Aptamil® AR 1, храна с пълноценно хранително съдържание и специфично адаптиран състав за задоволяване на хранителните потребности на кърмачета с чести регургитации.

Aptamil® AR 1: храна за специални медицински цели

Нашата патентована формула от следващо поколение:
Единствената млечна формула със състав, съчетаващ нашата уникална комбинация от съставки и нашия уникален процес.

  • Клеят от рожкови (LBG) е естествен сгъстител: хранителните влакнини, съдържащи се в клея от рожкови, имат свойството да сгъстяват храната чрез всмукване на вода, с което подпомагат храната да не се връща обратно. Сгъстяването на храната е ключов елемент, използван в диетотерапията на регургитациите.

Aptamil® AR 1 не е подходящ за недоносени и за кърмачета с диагностицирана алергия към белтъка на кравето мляко с регургитации.
Важна забележка: Кърменето е най-доброто за бебетата
Aptamil® AR 1 трябва да се използва само под медицинско наблюдение. Млякото е подходящо за употреба като единствен източник на хранене на кърмачета до 6-месечна възраст до въвеждането на подходящо допълнително хранене при използване, съгласно лекарските предписания, когато не се кърмят. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето самò по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст, по препоръка на Вашия лекар или друг медицински специалист в областта на грижата за детето, постепенно въведете подходящи за захранване храни.

Характеристики +
Видове адаптирано мляко
Адаптирано мляко за кърмачета, AR Адаптирано анти-рефлуксно мляко, Специални млека
Месеци
0м+